Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news
Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news
Blog Article
نبود انسولین و قند بالا می تواند میزان الکترولیت های خون شما را تغییر دهد.
افت فشار خون بعد از غذاخوردن در بین افراد مسن، خصوصاً آنهایی که فشار خون بالا، دیابت یا بیماری پارکینسون دارند، رایجتر است.
فشار خون پایین در بارداری معمولاً مشکلات جدیای ایجاد نمیکند و اکثر زنان میتوانند آن را در خانه کنترل کنند. فشارخون بسته به سطح انرژی، اضطراب، سبک زندگی و سطح استرس زنان تغییر میکند.
این مشاهدات نشان می دهد که بیماری های خودایمنی به شدت تحت تأثیر ژن ها هستند.
سیستم ایمنی بدن شما از شما در برابر عفونت ها و بیماری ها محافظت می کند. در افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلولها و بافتهای بدن حمله میکند که گویی مزاحم هستند.
بسیاری از افرادی که فشار خون پایین دارند در اکثر موارد هیچ علائم خاصی ندارند.
تخم شنبلیله حاوی یک نوع آمینو اسید به نام هیدروکسی ایزولوسین ۴ است.
بیماری های خودایمنی اغلب در خانواده ها دیده می شوند: ابتلای یکی از اعضای خانواده به بیماری های خودایمنی خطر خطر ابتلای سایر بستگان به این بیماری را افزایش می دهد. و هنگامی که یکی از اعضای خانواده مبتلا به بیماری های خودایمنی باشد، نه تنها احتمال ابتلای شما به همان نوع بیماری خود ایمنی را افزایش می دهد، بلکه خطر ابتلا به سایر بیماری های خودایمنی هم افزایش پیدا می کند.
اینولین تصفیه کننده خون است و به کاهش کلسترول خون نیز کمک میکند.
افزایش دما میتواند سرعت رشد و تکثیر پاتوژن را کاهش دهد و در این حالت سیستم ایمنی با سرعت بیشتری به مقابله با عوامل عفونی میپردازد.
چگونه آنتیبیوتیکها به مبارزه با عفونتها کمک میکنند؟
دکترتو یک وبسایت سلامتمحور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کردهاست. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبتدهی پزشکان، سعی میکنیم با تولید مقالههای علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.
سیستم ایمنی بدن برای بقای انسان ضروری است. این سیستم، بدن را در برابر مهاجمان بیرونی مانند باکتریها، ویروسها، قارچها و توکسینها (مواد سمی تولید درمان قطعی بیماری خود ایمنی شده توسط میکروبها) محافظت میکند.
سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون: این سیستم مسئول کنترل حجم خون و فشارخون است.